26 februari 2016
18:45

Jitex U

Referat: Landvetter IF DamJun - Jitex U

Landvetter sätter hög fart i första halvlek och vi har svårt att hitta rätt i positionerna till en början men försvarar oss ändå bra. Vi spelar upp oss efter hand. Dagens ena mål var att spela upp bollen via centrala mittfältet och det gör vi riktigt bra vid några tillfällen och vi har några halvchanser.
Spelet jämnar ut sig men 0-1 kommer 30 min in i matchen när vi inte lyckas få bort bollen ur eget straffområde vid ett Landvetter anfall.
Men vi avslutar halvleken med några riktigt bra uppspel och anfall.
Andra halvlek liknar första en hel del, Landvetter tar över från början men vi jämnar ut efter hand. Även här finns intentionerna och några riktigt bra uppspel och vid ett tillfälle har vi bollen på mållinjen.
Sett över hela matchen är dock hemmalaget lite mer samspelta och lite vassare och vi får kämpa för att stå emot.
0-2 kommer med 5 min kvar när vi tappar markering alldeles utanför straffområdet.
Denna vår första träningsmatch visar ändå att vi vill spela bollen och visar upp flera bra uppspel och kombinationen. Bara att jobba vidare på det vi börjat på. Bra kämpat tjejer.